WORKSHOPS   EN LEZINGEN 

BIG'R DEELT HAAR KENNIS

Bij BIG'R vinden we menselijk gedrag heel interessant. We praten er daarom graag over! BIG'R deelt haar kennis echter niet alleen omdat het leuk is, maar ook omdat kennis van gedrag voor veel mensen nuttig kan zijn. 

Door problemen vanuit een "gedragsbril" te bekijken, kom je vaak tot nieuwe inzichten en innovatieve oplossingen. Dat gunnen we iedereen. BIG'R geeft daarom lezingen en workshops, die we afstemmen op de vragen die voor jou het meest interessant zijn.

BIG'R ontmoet graag, en geeft daarom het liefst lezingen en workshops op locatie. Digitale workshops zijn echter ook zeker een optie. 

Lezingen en workshops van BIG'R duren over het algemeen (in overleg) tussen de 1 en 3 uur. Voor een bredere en diepgaandere introductie tot gedragskennis, biedt BIG'R ook een vijfdaagse cursus voor volwassenen aan: Sturen op gedrag. 

Sturen op gedrag
BIG'R biedt een vijfdaagse cursus gedragskennis voor volwassenen aan. De cursus vindt plaats over een periode van 2-3 maanden, en wordt klassikaal (met een kleine groep van max 20 deelnemers) gegeven. 

Gedurende de cursus worden de theorie en praktijk van gedraskennis en haar toepassingen gedeeld. Daarnaast biedt de cursus de mogelijkheid om aan eigen casuistiek te werken. 

BIG'R biedt de cursus gemiddeld twee keer per jaar aan. Aanmelden of meer informatie? 

Ben je benieuwd hoe een lezing van BIG'R er ongeveer uit kan zien? Hieronder vind je een visuele weergave van een van onze lezingen.