DIENSTEN

INTERVENTIE-ONTWIKKELING

BIG'R helpt met het vinden van een oplossing. BIG'R analyseert en onderzoekt het probleem en adviseert op basis van gedragskennis wat voor aanpak het best past. Soms is dit een pakket aan nudges, maar soms worden ook andere gedragstechnieken gebruikt. 

BIG'R helpt daarnaast met het concretiseren van de interventie. Hoe kunnen de geselecteerde gedragsinzichten het best worden gebruikt binnen een specifieke casus? BIG'R gebruikt hiervoor bijvoorbeeld observaties, maar ook iteratieve processen zoals co-creatie kunnen worden ingezet. 

@500watt

 ONDERZOEK

@Fleur Beerthuis

ONDERZOEK

BIG'R is expert in het doen van onderzoek. Onderzoek helpt inzicht te krijgen in het probleem en maakt het mogelijk te bekijken wat werkt en waarom.

BIG'R maakt gebruik van wetenschappelijke onderzoeksmethodiek en combineert hierbij vaak verschillende soorten onderzoek. We redeneren hierbij altijd vanuit het vraagstuk.

NUDGE

BIG'R geeft een zetje in de juiste richting! Samen bekijken we op welke manier we de samenwerking het best vorm kunnen geven.

 ADVIES

ADVIES

Bij BIG'R werken gedragsexperts met kennis over state of the art inzichten uit de gedragswetenschap. Zij denken graag met u mee over de problemen waar u voor staat. 

Veel van dergelijke problemen hebben zich al eens eerder ergens anders voorgedaan, en zijn onderzocht door wetenschappers. Op basis van wetenschappelijke literatuur en gedragskennis kan BIG'R in een dergelijk geval advies geven. Dit kan eenmalig of gedurende een traject. 

Symposium cursus workshop lezing Inge Merkelbach BIGR

Cursussen

Symposium cursus workshop lezing Inge BIGR

CURSUSSEN

Bij BIG’R maken we graag een positieve impact door anderen te leren hoe gedragsverandering in zijn werk gaat. Daarom bieden we een gevarieerd aanbod aan leerzame cursussen. Onze cursussen zijn ontworpen om professionals uit diverse vakgebieden te voorzien van waardevolle inzichten en praktische vaardigheden. Kies een cursus uit ons aanbod, of neem contact op voor een cursus op maat.

Een van onze populaire cursussen is ‘Nudging: sturen op gedrag’. Deze cursus is ontworpen om professionals te leren hoe ze gedrag kunnen beïnvloeden. Deelnemers nemen hun eigen casus mee naar de cursus. Hierbij leren ze hoe ze deze casus kunnen analyseren om de barrières te herkennen die het gewenste gedrag belemmeren. Daarnaast krijgen ze praktische tools om gedragsverandering te onderzoeken en te realiseren. 

Workshops en lezingen

Workshops & Lezingen

Gedrag is overal, en we krijgen er allemaal mee te maken. BIG'R deelt haar kennis daarom graag.

BIG'R biedt lezingen en workshops over gedrag, op maat gemaakt voor de opdrachtgever. Daarnaast biedt BIG'R verschillende keren per jaar een vijfdaagse cursus voor professionals aan. Houdt de website in de gaten voor inschrijfmogelijkheden. 

Symposium cursus workshop lezing Evita BIGR