DIENSTEN

INTERVENTIE-ONTWIKKELING

BIG'R helpt met het vinden van een oplossing. BIG'R analyseert en onderzoekt het probleem en adviseert op basis van gedragskennis wat voor aanpak het best past. Soms is dit een pakket aan nudges, maar soms worden ook andere gedragstechnieken gebruikt. 

BIG'R helpt daarnaast met het concretiseren van de interventie. Hoe kunnen de geselecteerde gedragsinzichten het best worden gebruikt binnen een specifieke casus? BIG'R gebruikt hiervoor bijvoorbeeld observaties, maar ook iteratieve processen zoals co-creatie kunnen worden ingezet. 

@500watt

 ONDERZOEK

@Fleur Beerthuis

ONDERZOEK

BIG'R is expert in het doen van onderzoek. Onderzoek helpt inzicht te krijgen in het probleem en maakt het mogelijk te bekijken wat werkt en waarom.

BIG'R maakt gebruik van wetenschappelijke onderzoeksmethodiek en combineert hierbij vaak verschillende soorten onderzoek. We redeneren hierbij altijd vanuit het vraagstuk.

NUDGE

BIG'R geeft een zetje in de juiste richting! Samen bekijken we op welke manier we de samenwerking het best vorm kunnen geven.

 ADVIES

ADVIES

Bij BIG'R werken gedragsexperts met kennis over state of the art inzichten uit de gedragswetenschap. Zij denken graag met u mee over de problemen waar u voorstaat. 

Veel van dergelijke problemen hebben zich al eens eerder ergens anders voorgedaan, en zijn onderzocht door wetenschappers. Op basis van wetenschappelijke literatuur en gedragskennis kan BIG'R in een dergelijk geval advies geven. Dit kan eenmalig of gedurende een traject. 

@500watt

WORKSHOPS
EN LEZINGEN

@Fleur Beerthuis

WORKSHOPS & LEZINGEN

Gedrag is overal, en we krijgen er allemaal mee te maken. BIG'R deelt haar kennis daarom graag.

BIG'R biedt lezingen en workshops over gedrag, op maat gemaakt voor de opdrachtgever. Daarnaast biedt BIG'R verschillende keren per jaar een vijfdaagse cursus voor professionals aan. Houdt de website in de gaten voor inschrijfmogelijkheden.