Semiha Denktas

Academisch adviseur

Professor Semiha Denktas is gezondheids- en gedrags-psycholoog en staat aan de wieg van BIG'R. Zij houdt zich bezig met complexe vraagstukken op het vlak van gedrag, gezondheid en diversiteit. Binnen BIG'R vervult Semiha de rol van academisch adviseur. 

Inge Merkelbach

Managing director

Inge Merkelbach werkt als postdoc-onderzoeker en gedragsdeskundige aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is managing director van BIG'R. Haar expertise ligt op het gebied van gedragsverandering en onderzoeksmethodologie. Ze vindt het uitdagend na te denken over complexe gedragsvraagstukken en samen te werken met diverse maatschappelijke partners.

Evita Goossens

Onderzoeker

Evita Goossens werkt als onderzoeker bij BIG’R. Zij is  neuropsycholoog en heeft op verschillende plekken ervaring opgedaan als onderzoeker en consultant. Evita houdt ervan om na te denken over slimme en creatieve oplossingen voor maatschappelijke problemen. Haar missie is om met haar werk zoveel mogelijk positieve impact te hebben.

Elric Tendron

Onderzoeker

Elric werkt als onderzoeker bij BIG’R. Hij is gedragseconoom en vult kwalitatief gedragsonderzoek aan met kwantitatieve analyse. Elric werkt het liefst multidiscplinair, omdat hij gelooft dat maatschappelijke problemen te complex zijn om vanuit hokjes te benaderen. Met deze multidisciplinariteit komt hij tot innovatieve oplossingen voor gedragskwesties in de praktijk.

Rania Nagim

Onderzoeksassistent

Rania Nagim werkt als onderzoeksassistent bij BIG’R. Zij is student Psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft een minor Politicologie.  Rania houdt ervan om gevarieerd en impactvol werk te doen met verschillende opdrachtgevers. Dit houdt haar scherp en motiveert haar om zich te ontwikkelen.